Byron BY support

Moderators: BertB, rtenklooster, Voyager, Stuntteam, Martinus

Post Reply
Message
Author
nonolk
Normal user
Posts: 2
Joined: 18 Dec 2017, 14:59

Byron BY support

#1 Post by nonolk » 18 Dec 2017, 15:17

Hello everyone,

Some months ago, I bought a complete rflink from nodo shop, and I recently decided to automate a bit my doorbell, I first had a look to the supported devices list and I found a supported doorbell button a Byron BY37.

Sadly it seems, the rflink didn't receive the information all the time, I'm using the dipole antenna from nodo shop, and I have plenty of other devices connected to the rflink without any issue.

But it seems the information comming from this button is not always properly decoded, as even if i'm close to the rflink antenna when pusshing the buton nothing happen.

Do you have nay idea how I can improve this ?

Thank you in advance.

User avatar
Stuntteam
Site Beheer
Posts: 512
Joined: 27 Jan 2016, 16:46

Re: Byron BY support

#2 Post by Stuntteam » 18 Dec 2017, 16:04

Make a debug log as explained here:
http://www.rflink.nl/blog2/development
and mail the results to frankzirrone@gmail.com

I will then check what is going on..
-=# RFLink Gateway Development Team #=-
Introduction: http://www.nemcon.nl/blog2/
Generic Support forum: http://www.esp8266.nu/forum/viewforum.php?f=8

nonolk
Normal user
Posts: 2
Joined: 18 Dec 2017, 14:59

Re: Byron BY support

#3 Post by nonolk » 18 Dec 2017, 16:11

Thank you for your answer Stuntteam,

I will do it this evening when I will come back home.

Best regards,

Kalvin
Normal user
Posts: 1
Joined: 11 Jan 2018, 09:23

Re: Byron BY support

#4 Post by Kalvin » 11 Jan 2018, 09:24

Got it working! Thanks for the link.
I believe in strategy. They work for pros like I am. Right now I have to find fancasino games for android. I'm need em now.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest