USR-TCP232-T2

Moderators: Voyager, BertB, rtenklooster, Stuntteam, grovkillen, TD-er

Post Reply
Message
Author
manjh
Normal user
Posts: 383
Joined: 08 Feb 2016, 11:22

USR-TCP232-T2

#1 Post by manjh » 03 Oct 2018, 17:22

I'm trying to get one of these units working, and managed to get into the configuration panels and change some settings.
Unfortunately something must have gone wrong typing the new PW, since I cannot log in any more. The unit did change the IP address to match my network, so some of the changes were actually made.

No worries, a factory reset will bring me back to the basic. But how? I tried the description on the web, but no result.
Does anyone know how to do this?

User avatar
grovkillen
Normal user
Posts: 2238
Joined: 19 Jan 2017, 12:56
Location: Hudiksvall, Sweden
Contact:

Re: USR-TCP232-T2

#2 Post by grovkillen » 03 Oct 2018, 17:54

ESP Easy Flasher [flash tool and wifi setup at flash time]
ESP Easy Webdumper [easy screendumping of your units]
ESP Easy Netscan [find units]
Official shop: https://firstbyte.shop/
Sponsor ESP Easy, we need you :idea: :idea: :idea:

manjh
Normal user
Posts: 383
Joined: 08 Feb 2016, 11:22

Re: USR-TCP232-T2

#3 Post by manjh » 03 Oct 2018, 20:10

This reders to an ESP, I assume.
The module I was terugging with is another type.
Meanwhile, with the help of Remco, I found out what was wrong. I will put a description and warning in the build description (OTGW with UTP interface).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests