GPIO-2 (D4) and GPIO-5 (D1)

Moderators: Voyager, BertB, rtenklooster, Stuntteam, grovkillen, TD-er

Post Reply
Message
Author
EddyG
Normal user
Posts: 19
Joined: 05 Sep 2018, 16:03

GPIO-2 (D4) and GPIO-5 (D1)

#1 Post by EddyG » 10 Mar 2019, 10:39

I only have plugin P016_IR, P035_IRTX and P126_Ping available.
After compile GPIO-2 and GPIO-5 are grayed-out and not available for selection.
How/where can I change that?
According to https://www.letscontrolit.com/wiki/inde ... figuration and https://www.letscontrolit.com/wiki/index.php?title=GPIO they are available.

ThomasB
Normal user
Posts: 182
Joined: 17 Jun 2018, 20:41
Location: USA

Re: GPIO-2 (D4) and GPIO-5 (D1)

#2 Post by ThomasB » 11 Mar 2019, 01:58

Go to the [Hardware] Tab and remove the assignments to those two GPIOs.

- Thomas

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests