Search found 5 matches

by vedeem
10 Dec 2017, 17:34
Forum: RFLink: Hardware Related discussions
Topic: RFLink And MySensors
Replies: 2
Views: 5001

Re: RFLink And MySensors

Hen you start your sensor, the gateway transmits an answer.
When the sensor does not receive an answer, it will not transmit any further data
by vedeem
16 Mar 2017, 16:47
Forum: RFLink: Nederlands support forum
Topic: Conrad RSL 640579 Rolluik actor
Replies: 1
Views: 1771

Conrad RSL 640579 Rolluik actor

Ik heb een 'Conrad RSL 640579' Rolluik actor http://www.conrad.be/ce/nl/product/640579/RSL-Draadloze-jaloezie-actor-Inbouw-1-kanaals-Schakelvermogen-max-500-W-Bereik-max-in-het-vrije-veld-70-m?queryFromSuggest=true deze zou sinds release 38 ondersteund worden. (Ik gebruik de laatste versie r46) Ik p...
by vedeem
24 Nov 2016, 16:27
Forum: RFLink: Hardware Related discussions
Topic: RFLink And MySensors
Replies: 2
Views: 5001

RFLink And MySensors

Recently I have tried to read a MySensors Dallas Temperature Sensor with an RFlink into Domoticz. However I could not get the RFlink to see my sensor data After a while I realised (did not read the site properly ;) ) that the RFlink is not a full blown MySensors gateway. This means, that RFlink only...
by vedeem
15 Nov 2016, 12:26
Forum: RFLink: Unsupported devices
Topic: Chamberlain garage door and gate opener
Replies: 9
Views: 3091

Chamberlain garage door and gate opener

I have following setup from Chamberlain - Motorlift 500 garagedoor openener - HC250 Gate openener I have two remotes 4333eml and 4335eml They work on the 433,92MHz band However RFlink does not see the signal at all when I press a button on these remotes Is Chamberlain supported? Shouldn't the RFlink...
by vedeem
15 Nov 2016, 12:14
Forum: RFLink: Development and announcements
Topic: New RFLink firmware (R44) now available!
Replies: 18
Views: 11008

Re: New RFLink firmware (R44) now available!

I have exactly the same problem as @samsoul I have two arduino's with 2 RFlinks set up On the first, I installed R43 and then upgraded to R44 > everything keeps working on both versions On the second I installed R44 directly > I see the same problem as @samsoul When I now downgrade to R43 th RFlink ...