Search found 4 matches

by mikeO
27 Feb 2019, 03:49
Forum: ESP Easy: General Discussion
Topic: UDP Controller only sending first value
Replies: 12
Views: 2982

Re: UDP Controller only sending first value

OK, its now working. I had not understood the significance of Simulate data Type: in the Device setup. I have 3 TaskValues being sent so setting the "type" to "Sensor_type_triple" solved the issue. Thanks for the quick assistance.
by mikeO
26 Feb 2019, 13:40
Forum: ESP Easy: General Discussion
Topic: UDP Controller only sending first value
Replies: 12
Views: 2982

Re: UDP Controller only sending first value

I have changed that back to 10, I think that was the original default value but the fields sent are just repeats of the value1. I have found the post I was refering to, it describes in there are exactly what i am seeing, at the end of the post it is declared fixed but I don't see that? https://githu...
by mikeO
26 Feb 2019, 12:33
Forum: ESP Easy: General Discussion
Topic: UDP Controller only sending first value
Replies: 12
Views: 2982

Re: UDP Controller only sending first value

Hi, thanks for your reply, controller setup attached.
2019-02-26 22_19_40-Clipboard.jpg
2019-02-26 22_19_40-Clipboard.jpg (130.24 KiB) Viewed 2972 times
by mikeO
26 Feb 2019, 11:18
Forum: ESP Easy: General Discussion
Topic: UDP Controller only sending first value
Replies: 12
Views: 2982

UDP Controller only sending first value

I am using a UDP controller to send values from a generic dummy device. The device is receiving data sent from a micro (processing Anemometer sensor ) via a TaskVaueSet command, 3 values are sent and received by the device. The UDP controller however is only sending the first value. I have read a po...