Projection screen

Post here about devices that are not yet or not fully supported

Moderators: rtenklooster, BertB, Voyager, Stuntteam

Post Reply
Message
Author
ruedesbuttes
Normal user
Posts: 1
Joined: 10 Jan 2019, 22:20

Projection screen

#1 Post by ruedesbuttes » 10 Jan 2019, 22:50

Hello,
I have few months ago a projections screen (https://www.esmart.de/)
it has a remote model RC-120 / frequency 433.92 Mhz
I guess it is based on http://www.rficy.com/wp-content/uploads ... 00-801.pdf
inside the remote are indicated the following:
- cy-120c2
- https://zjgcydz.1688.com/

It has 3 buttons: UP / STOP / DOWN
Debug: UP
20;2C;DEBUG;Pulses=184;Pulses(uSec)=600,30,570,30,540,30,180,420,150,420,150,420,540,30,540,30,150,420,540,30,540,60,150,420,150,450,150,450,540,60,150,420,150,5850,540,60,120,450,510,60,150,450,120,450,120,450,510,60,510,60,510,60,510,60,510,60,120,450,120,450,120,450,510,60,510,60,120,480,510,90,510,90,120,450,120,480,120,480,510,90,120,480,120,5880,510,60,120,480,510,90,120,450,120,480,120,480,510,90,510,90,510,90,510,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,90,480,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,90,480,90,5880,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,90,480,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,90,510,90,6990;


Debug STOP
20;27;Doorbell;ID=1f1b;SWITCH=1;CMD=ON;CHIME=01;
20;28;DEBUG;Pulses=290;Pulses(uSec)=60,120,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,90,5880,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,120,90,480,480,90,480,90,90,510,480,90,90,480,90,480,90,480,90,5910,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,90,510,480,90,480,90,90,480,480,90,90,510,90,480,90,480,90,5880,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,90,480,480,90,480,90,90,480,480,90,90,510,90,480,90,480,90,5880,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,90,480,480,90,480,120,90,480,480,120,90,510,90,480,90,480,90,5880,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,90,480,480,90,480,90,90,510,480,120,90,480,90,510,90,510,90,5880,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,510;

Debug DOWN
20;29;Doorbell;ID=1f1b;SWITCH=1;CMD=ON;CHIME=01;
20;2A;DEBUG;Pulses=156;Pulses(uSec)=150,480,480,90,90,510,90,510,90,5880,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,90,480,480,90,480,90,90,480,90,480,480,90,90,480,90,480,90,5880,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,90,90,510,90,480,90,480,480,90,480,90,90,480,480,90,480,90,90,480,90,480,480,90,90,480,90,510,90,5910,480,90,90,480,480,90,90,480,90,480,90,480,480,90,480,90,480,90,480,90,480,120,90,480,90,510,90,480,480,90,450,90,90,480,450,120,480,150,90,600,90,690,810,420,390,6990;


I guess the remote is sending 2 messages:
- the beep (Doorbell)
- the command

How can I manage the screen with RFlink?

Thanks

Flm
Normal user
Posts: 3
Joined: 02 May 2019, 16:16

Re: Projection screen

#2 Post by Flm » 01 Jun 2019, 13:48

Have You tried the “RFlink 'RF Signal Learning' mechanism” ?
I have a alarm showing the same, it could be learned.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest