HAGER FLASH THERMOSTAT problem

French support forum, post can be done in French, answers will either be in French or in English.

Moderators: rtenklooster, BertB, Voyager, Stuntteam, Deennoo

Post Reply
Message
Author
pouilld
Normal user
Posts: 3
Joined: 19 Nov 2017, 12:51

HAGER FLASH THERMOSTAT problem

#1 Post by pouilld » 30 May 2018, 11:22

Hi,
RFLINK V48 documentation indicates this device as supported.
Domoticz release don't support it (invalid device type) it but beta does.
Device is automatically discovered when using a remote and a switch type ON/OFF created in Domoticz.
Problem is that commands ON or OFF sent later with Domoticz are accepted by RFLINK but without any action on the device.
See attached log (RFLINK V48 and latest Domoticz beta version).
Please help,
Thanks in advance,
D. Pouilloux
Attachments
LOG Domoticz.zip
(1.04 KiB) Downloaded 63 times

Errance
Normal user
Posts: 7
Joined: 05 Nov 2019, 20:06

Re: HAGER FLASH THERMOSTAT problem

#2 Post by Errance » 05 Nov 2019, 20:10

I'm aslo trying to use an Hager Thermoflash and it's not working.
Does someone made it work ?

Code: Select all

[2019-11-05 20:05:11][INFO] : 11;10;Hager;10c70002;20;ON
[2019-11-05 20:05:11][DEBUG] : Trame non utilisable 0710c700022008
[2019-11-05 20:05:11][DEBUG] : Trame non utilisable 20;8B;OK

Errance
Normal user
Posts: 7
Joined: 05 Nov 2019, 20:06

Re: HAGER FLASH THERMOSTAT problem

#3 Post by Errance » 09 Nov 2019, 19:25

I have tried with the Rflink loader.
I can see the Hager Thermoflash sending signal, but when I try to do the same, It say ok but nothing happen.
I have done it closely to the heater

Is this a bug with the Rflink ? It's really strange.

Code: Select all

20;41;Hager;ID=12ff0002;SWITCH=20;CMD=ON;D=08;
20;42;Hager;ID=12ff0002;SWITCH=20;CMD=OFF;D=0C;

10;Hager;12ff0002;20;ON;
07000000002008
20;0A;OK;

Errance
Normal user
Posts: 7
Joined: 05 Nov 2019, 20:06

Re: HAGER FLASH THERMOSTAT problem

#4 Post by Errance » 13 Nov 2019, 15:57

Nobody is using Hager protocol ? :-(

Errance
Normal user
Posts: 7
Joined: 05 Nov 2019, 20:06

Re: HAGER FLASH THERMOSTAT problem

#5 Post by Errance » 20 Nov 2019, 14:21

I have made another try but no more success, the Rflink can listen the signal but when I send it, nothing :-/

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest