klikaan deurbel CDB-6500C

Dutch support forum, post can be done in Dutch
Je mag hier in het Nederlands posten!

Moderators: Voyager, BertB, rtenklooster, Stuntteam

Post Reply
Message
Author
Ruud
Normal user
Posts: 5
Joined: 25 Feb 2017, 17:03

klikaan deurbel CDB-6500C

#1 Post by Ruud » 22 Mar 2017, 13:47

Hallo allemaal

ik heb een kaku deur bel CDB-6500/C
maar de drukknop is weg
kan iemand mijn de code vertellen die ik met FRLINK moet verzenden
zodat ik hem weer kan gebruiken

Ruud

User avatar
Stuntteam
Site Beheer
Posts: 601
Joined: 27 Jan 2016, 16:46

Re: klikaan deurbel CDB-6500C

#2 Post by Stuntteam » 22 Mar 2017, 14:13

Dat hangt van de ingestelde huiscode af denk ik..
A1:
20;DB;Kaku;ID=41;SWITCH=1;CMD=ON;
B1:
20;DB;Kaku;ID=42;SWITCH=1;CMD=ON;
B2:
20;DB;Kaku;ID=42;SWITCH=2;CMD=ON;
enz..
deze kan je in Domoticz invoeren in de popup die je krijgt bij de instellingen/hardware "create rflink device" knop.
-=# RFLink Gateway Development Team #=-
Introduction: http://www.nemcon.nl/blog2/
Generic Support forum: http://www.esp8266.nu/forum/viewforum.php?f=8

Ruud
Normal user
Posts: 5
Joined: 25 Feb 2017, 17:03

Re: klikaan deurbel CDB-6500C

#3 Post by Ruud » 22 Mar 2017, 20:56

Bedank voor de snelle reaktie

ik werk met openhab

deze deur bel heeft een code wieltje met a..p
hij staat op A
heb via mqtt het volgende commando gestuurd rfLinkTx.sendCommand("10;Kaku;41;1;" + bel.state)
maar er de bel werkt niet
kan zijn dat de bel stuk is

Ruud

User avatar
Stuntteam
Site Beheer
Posts: 601
Joined: 27 Jan 2016, 16:46

Re: klikaan deurbel CDB-6500C

#4 Post by Stuntteam » 22 Mar 2017, 23:44

Om te testen wellicht even met de rflink loader proberen..
-=# RFLink Gateway Development Team #=-
Introduction: http://www.nemcon.nl/blog2/
Generic Support forum: http://www.esp8266.nu/forum/viewforum.php?f=8

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest