Hardware Input/Output poorten

Dutch support forum, post can be done in Dutch
Je mag hier in het Nederlands posten!

Moderators: Voyager, BertB, rtenklooster, Stuntteam

Post Reply
Message
Author
JvdMeer
Normal user
Posts: 1
Joined: 06 Apr 2017, 21:58

Hardware Input/Output poorten

#1 Post by JvdMeer » 06 Apr 2017, 22:03

Hoi, ik gebruikte bij mijn master-nodo een aantal input/output poorten van de Arduino.
Inmiddels overgestapt op RFlink en Domoticz.
Eigenlijk werkt alles prima, er is alleen geen ondersteuning voor de input/output poorten.
Ik heb hiervoor een simpele plugin gemaakt die in plaats komt van de X10 plugin (ik heb geen X10).
In de development/demo tree heb ik dat wel werkend (ook nog wat Nodo code in Base.ino moeten pasten).
Maar hoe krijg ik dit in recentere versies ?

Piet
Normal user
Posts: 5
Joined: 27 Mar 2016, 20:15

Re: Hardware Input/Output poorten

#2 Post by Piet » 06 Apr 2017, 22:43

Hoi JvdMeer,

Die ondersteuning voor input/output poorten zit er al standaard in, zelf tot nu toe nog niet nodig gehad maar ben wel van plan om daar gebruik van te gaan maken in de toekomst.
Zie faq#GPIO ;)

Succes!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest