How to change the AP mode SSID "ESP_Easy_0"

Moderators: grovkillen, Stuntteam, TD-er

Post Reply
Message
Author
dino
Normal user
Posts: 1
Joined: 16 Jun 2020, 20:18

How to change the AP mode SSID "ESP_Easy_0"

#1 Post by dino » 16 Jun 2020, 20:23

Hi,

as mentioned in the topic, how can I change the default AP SSID "ESP_Easy_0" and the password to something else?

Thanks in advance,
dino

User avatar
grovkillen
Core team member
Posts: 3609
Joined: 19 Jan 2017, 12:56
Location: Hudiksvall, Sweden
Contact:

Re: How to change the AP mode SSID "ESP_Easy_0"

#2 Post by grovkillen » 16 Jun 2020, 20:55

The SSID is made from the unit name and number. But if you want to make it something completely different you need to compile your custom version.
ESP Easy Flasher [flash tool and wifi setup at flash time]
ESP Easy Webdumper [easy screendumping of your units]
ESP Easy Netscan [find units]
Official shop: https://firstbyte.shop/
Sponsor ESP Easy, we need you :idea: :idea: :idea:

TD-er
Core team member
Posts: 2853
Joined: 01 Sep 2017, 22:13
Location: the Netherlands
Contact:

Re: How to change the AP mode SSID "ESP_Easy_0"

#3 Post by TD-er » 16 Jun 2020, 22:12

And you can change whether the unit number is appended or not in the settings.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests