Inter-ESPEasy Network OLED Problems

Moderators: Voyager, BertB, rtenklooster, Stuntteam, grovkillen, TD-er

Post Reply
Message
Author
gktozer
Normal user
Posts: 1
Joined: 27 Jan 2019, 23:51

Inter-ESPEasy Network OLED Problems

#1 Post by gktozer » 03 Feb 2019, 16:21

Hello all from frosty Canada. I've been experimenting with the Inter-ESPEasy Networking and I am having some problems. Basically, I have 3 nodes on my 'network' that I'd like to share some data between, but also display that data on an OLED on one of the units. Communication between the nodes is operational with data from the devices on the nodes I want published showing up on each others Devices page. That much is successful. Where is is not working is getting the data received from other nodes to display on a local Framed-OLED. I get the Deg C text, but never get the number to appear.

The ultimate goal is to have the Garage Node send it's DS18B20 temperature to the Bedroom node, and display it on the Bedroom node OLED.

Before you ask, yes, it REALLY is that cold outside this morning :(
Attachments
Bedroom OLED Actual.jpg
Bedroom OLED Actual.jpg (2.44 MiB) Viewed 134 times
Bedroom OLED Config.jpg
Bedroom OLED Config.jpg (181.69 KiB) Viewed 134 times
Bedroom Devices.jpg
Bedroom Devices.jpg (334.88 KiB) Viewed 134 times
Bedroom Main.jpg
Bedroom Main.jpg (291.76 KiB) Viewed 134 times
Garage Devices.jpg
Garage Devices.jpg (353.77 KiB) Viewed 134 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests