433 mhz switch cheap "intertek"

Post here about devices that are not yet or not fully supported

Moderators: rtenklooster, BertB, Voyager, Stuntteam

Post Reply
Message
Author
belgo
Normal user
Posts: 9
Joined: 14 Jan 2017, 22:15

433 mhz switch cheap "intertek"

#1 Post by belgo » 07 Oct 2019, 15:41

Hi ,

i bought some cheap 433 mhz switch on amazon but i can t pair them with RFLINK and Domoticz .

when i put domoticz on learn mode and i push buttons of the remore , they add device on "selectplus 3 " protocol

but they dont work :-(

i'll try also to add it manually and try a lot of protocol but Nothing

any idea ?

thanks

Belgo

User avatar
Stuntteam
Site Beheer
Posts: 616
Joined: 27 Jan 2016, 16:46

Re: 433 mhz switch cheap "intertek"

#2 Post by Stuntteam » 07 Oct 2019, 16:49

There are so many cheap devices that are working fine..
Maybe you should have purchased one from the list.
Anyway, read here waht to do:
http://www.rflink.nl/blog2/development
-=# RFLink Gateway Development Team #=-
Introduction: http://www.nemcon.nl/blog2/
Generic Support forum: http://www.esp8266.nu/forum/viewforum.php?f=8

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests