NTP settings

Moderators: grovkillen, Stuntteam, TD-er

Post Reply
Message
Author
mkmt
Normal user
Posts: 1
Joined: 30 Nov 2019, 21:14

NTP settings

#1 Post by mkmt » 30 Nov 2019, 21:18

NTP does not work when DHCP server sends info about NTP server even if NTP settings are done by hand in configuration.

Had to create separate DHCP config for ESPs without NTP settings in DHCP server to make it work properly. Removing NTP settings from DHCP makes it work properly when NTP server is make by hand.

TD-er
Core team member
Posts: 1946
Joined: 01 Sep 2017, 22:13
Location: the Netherlands
Contact:

Re: NTP settings

#2 Post by TD-er » 30 Nov 2019, 21:30

What build and core version are you using?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests