Problem about DHT11

Moderators: grovkillen, Stuntteam, TD-er

Post Reply
Message
Author
momo3000
Normal user
Posts: 13
Joined: 24 Jun 2020, 20:30

Problem about DHT11

#1 Post by momo3000 » 27 Jun 2020, 23:40

Hallo,
i am tryng to use dht11 on my esp32, but if i try to add a new device, in task setting, i can't see "environment dht11" in menu.


2020-06-27 (2).png
2020-06-27 (2).png (56.03 KiB) Viewed 291 times
these are my software details:
Build:⋄ 20107 - Mega32
System Libraries:⋄ ESP32 SDK v3.2.3-14-gd3e562907
Git Build:⋄ mega-20200608
How i can resolve it?

TD-er
Core team member
Posts: 2793
Joined: 01 Sep 2017, 22:13
Location: the Netherlands
Contact:

Re: Problem about DHT11

#2 Post by TD-er » 28 Jun 2020, 00:51

What exact build did you use?
It looks more like the 'custom' build set and not the 'test' build set.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 15 guests